Najnovšie recenzie zo sekcie Pevné disky externé
- Chýba kábel na pripojenie k staršín PC
Chýba kábel na pripojenie k staršín PC
- Rýchlosť
- Rýchly nákup
- Rýchly prenos, bezproblémová práca
- Maličký
- Dva káble (USB-A–USB-C a USB-C–USB-C), oba sa zišli
- Odolnosť som neskúšal, ale je dobré vedieť, že má zvýšenú ochranu pred pádom a pod.
- Kontrolka je na takom mieste, kde nie je veľmi vidieť. Lepšie umiestnenie by bolo na prednej strane ako pri kábli. Ale to naopak niekomu môže vyhovovať, že mu to nesvieti do očí.
Vynikajúci pokrok oproti staršiemu externému disku s HDD. Tieto SSDčka sú parádička.
Vyborne
- najlepšia cena z toho čo je
- malý
- nie je SSD :)
- klasicky dosť krátky káblik
snáď vydrží
- Je to super,má veľkú pamäť, ktorú potrebujem pri práci
good price compared to the competition, and excellent design
Odporúčam
- rýchlosť prenosu dát, malé rozmery,
- odporúčate dokúpenie kábla, hoci je súčasťou balenia
Nahnevalo ma, že odporúčate dokúpenie kábla, hoci je súčasťou balenia. to isté pri mobile, ponúkate dokúpiť obal, hoci tiež patrí k štandardnej výbave. Takto človek zaplatí viac za tovar, ktorý dostane dvakrát, hoci to nevyužije. Tento prístup ma veľmi sklamal, zbytočne som preplatila a mám doma niečo, čo nepotrebujem.
- Najspoľahlivejšie záložné médium
- veľký, stačil by 500 G
Disk som použil pre Windows TOGO, preto by stačil menší. Trochu pomalší, ale na kancelársku prácu postačuje. Volil som spoľahlivosť, preto som spokojný.
Perfektný design, vysoká záznamová rýchlosť - 100% odporúčam
- Pomer cena výkon
- skladný
- Pomer cena, výkon..je to ok
Niekedy, keď ho dám vysunúť, tak mi vyhodí chybovú hlášku, že zariadenie sa používa, pričom sa určite nepoužíva.
- nefuncne
Objednala som 2 kusy, z toho jeden hned nefunguje aneda sa citat .
- Už jeden takýto disk vlastním dlhšie, osvedčil sa.
- Rýchlosť
Odporúčam každému kto ma konzolu xbox series x\S
- Mal som si kúpiť 4 TB.
Jednoduchá manipulácia a inštalácia. Pripojíš káblikom a už ide .Tichý chod.
Zobrazujem 101 - 120 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Ďalšie »