Najnovšie recenzie zo sekcie Pevné disky externé
Používam krátku dobu, zatiaľ funguje bez problémov.
- 5TB v malej krabičke a teoreticky 3-ročná záruka.
Hlavný vchod do papierového obalu bol zapečatený okrúhlou priesvitnou samolepkou, tak ako sa patrí na nový nepoužitý tovar. Lenže papierový obal má aj zadné vrátka a tie sú bez pečate. Nie je typické, aby niekto otváral krabičku cez spodok, ale ja som to skúsil a podarilo sa to bez poškodenia obalu. A to je dôvod, prečo produkt nedostal odo mňa 5 hviezdičiek. V dobe kybernetických hrozieb by som očakával, že výrobca krabičku zapečatí tak, aby bola istota, že s diskom sa nemanipuluje, kým príde k zákazníkovi. Má niekto s diskami Western Digital podobné skúsenosti? Podeľte sa s nimi.
Apropos, pozrite sa keď pôjdete najbližšie voliť na spodok hlasovacej urny. Či sa nepoužíva podobná finta. Vrch urny zapečatený a spodok, koho by napadlo ho kontrolovať?
- viac hier
výborný
rýchlosť zápisu
- mobilita
- Rychlost
- Rozmery
- Odolnost
Výhoda je usb-c pripojenie a 2 káble v balení, usb-c - usb-c/usb A.
- Rozmery
- Usb-c pripojenie
Rozmery sú kúsok väčšie, ako som čakal, ale aspoň sa nestratí. Výhoda je usb-c pripojenie a 2 káble v balení, usb-c - usb-c/usb A
- Funguje
Disk sa rozbehol...
- Super
- Nič
- Nahrávanie programov v televízore funguje bez problémov.
- Rýchlosť
- Žiaden problém som za pár dní ešte nenašiel.
Mám ho ešte len krátku dobu, ale zatiaľ externý HDD funguje bez problémov. Žiaden problém sa zatiaľ neobjavil. Verím, že sa tak vôbec nestane.
klasicky výborná kvalita a teda spokojnosť.
zmestí sa mi všetko z dovolenky
Výborné skúsenosti s produktom
Kvalitný úložný disk.
- OK
OK
SanDisk Portable SSD 1TB, SDSSDE30-1T00-G25
Pridané: 14. februára 2023
(naposledy upravené 14. februára 2023)
Zakúpený v Extreme Computers
v poriadku
- je to disk...
je to disk. nie je čo dodať
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »