Najnovšie recenzie zo sekcie Pevné disky externé
- veľmi skladný
- yo
zatiaľ funguje. dúfam,že bude aj neskôr. osvedčený disk.
Veľmi rýchly prenos dát
Kingston XS1000 2TB, SXS1000/2000G
Registrovaný používateľ
Pridané: 10. novembra 2023
(naposledy upravené 10. novembra 2023)
Zakúpený v Alza.sk
ok....
kvalita
- malý
- rýchly
- kvalita vyhotovenia
- cena 2 TB variantu
Používam ako úložisko na PC hry, načítavanie je rýchlejšie než z klasického HDD. Pri zapojení do správneho portu dosahuje deklarovanú rýchlosť 1000 MB/s.
Všetko funguje
- Malá, ale hrubá (čo nechápem, keďže je tam len tenký nvme plošný spoj)
- Polmetrový alebo 30cm kábel dali k tomu, kábel zaberie viac miesta ako ssd. Nelogika
- SSD mohol by mať aspoň v sebe USB-C von, aby sa dalo zapichnut do mobilov a novsich notebookov (musel objednat z ciny maly USB-C na USB-C adapter aby som nepotreboval kabel)
A ako posledne, toto nebude ani vyhoda, ani nevyhoda:
Mám 2 rychle a skoro nove notebooky (Asus ROG Strix III a Lenovo Ideapad 3 s Ryzen 5500U). Oba majú USB 3.1 a aj USB-C ale rýchlost ktory som dosiahol sú 350MB/300MB/s a na Ideapad 450MB/400MB/s. Velmi musite pozriet ci mate USB 3.1 gen 2 alebo USB 3.1 gen 2x2 inak tej rychlosti (1050/1000MB/s) sa nikdy nedockate... Potom zbytocne toto kupujete, uplne staci potom normalny externy SSD (nie nvme).
- Ľahký,vodovzdorný, príjemný na omak, slušný úložný priestor
- veľmi krátky káblik
- Zápis 400 MB/s z pc SSD na SSD Kingston
- Malý ľahký a praktický
- šikovný disk
- jednoduché používanie
Samsung T7 Shield 1TB, MU-PE1T0R/EU
Pridané: 31. októbra 2023
(naposledy upravené 31. októbra 2023)
Zakúpený v Datacomp.sk
- Odolný voči pádom, prachu a voďe. Jednoducho povedané je do interiéru a exteriéru. Za mňa super.
- Očakávaná kvalita produktu sa potvrdila, dobrá cena
spolahlivost,rychlost,max.spokojnost
Veľmi spokojný
- pomer cena výkon
- malé rozmery
- ľahký
- zatiaľ som žiadne mínus nepostrehol
Disk funguje ako má, max. rýchlosti som neotestoval nakoľko nemám USB 3.2
- Funguje spoľahlivo
- Rýchlosť
- Nema
Odporúčam
- Páči sa mi kapacita, 1 TB je dnes už základ
- je to naozaj rýchle
- odľahčený
- dva káble na pripojenie, ideálne na prenos dát
Celkom výhodná ponuka, disk je lacný, funguje a je dobrý pre rýchle dáta tu a tam
- Veľkosť
- rýchlosť
Prekvapila ma veľkosť, ale nie kapacitou, ale fyzickou veľkosťou disku. V porovnaní s mojím starým diskom s platňami je tento naozaj takmer ako malá záložka v kabelke. Prenáša dáta oveľa rýchlejšie, je ľahký a pritom veľmi pevný. Oveľa lepšie aj ako posielanie dát cez cloud, rýchlejšie a väčšie, ako by som zvládla poslať cestou z práce domov cez cloud.
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »